Harjulan leirikeskus

Harjula

Harjulantie 195, (Navigaattoriin on osoitteeksi laitettava Heinävedentie 507, mistä kääntyy Harjulantie) , 79100 Leppävirta

Harjulan leirikeskus

Seurakunnan leirikeskus sijaitsee Harjulantien varressa Saviveden rannalla. Se on aikanaan rakennettu pappilaksi. Nykyään siellä pidetään vuosittain useita rippikoulu- ja muita leirejä.

Leirikeskuksen alueella on päärakennuksen lisäksi majoitustilana toimiva aitta, jossa on tilaa 24 hengelle. Päärakennuksessa on majoitustilaa 34 hengelle (kerrossängyt). Piharakennus (Pirtti) tarjoaa mukavan kokoontumistilan suuremmallekin ryhmälle.

Rantasaunan yhteydessä on vintillä majoitustilaa 5 hengelle.

Harjulan tilat ovat vuokrattavissa esim. perhejuhlia varten. Voit pelkkien tilojen lisäksi tilata myös joko puoli- tai täysihoidon.

Keittiö on ammattilaiskeittiö ja astioita on n. 50 henkilölle.

Tiedustelut tiloista ja hinnoista: seurakuntakoordinaattori Tero Huvi 040 637 0817 tai tero.huvi@evl.fi tai kirkkoherranvirastosta 040 176 3555 leppavirran.seurakunta@evl.fi

Leirikeskuksen läheisyydessä kiertää rukouspolku, jolla voi hiljentyä metsän keskellä raamatunlauseiden ja rukousten avulla.