äiti kutittelee lasta vatsasta

Toimintaa lapsille ja perheille

Meillä on monenlaista toimintaa alle kouluikäisille lapsille  ja perheille: kerhoja ja koko perheen messuja sekä erilaisia tapahtumia. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Oheisesta valikosta löydät erilaisia ryhmiä, johon voit osallistua.

Kasvatustyön toiminnalla

Tuemme lasten ja nuorten sekä heidän huoltajiensa kristityn identiteettiä. Tuemme huoltajia heidän kasvatustehtävässään

Huolehdimme kasteopetuksesta: tutustumme yhdessä Kolmiyhteiseen Jumalaan ja opettelemme rukoilemaan

Turvaamme kokonaisvaltaista kasvua: järjestämme lapsen ja nuoren hyvää ja kokonaisvaltaista kasvua edistävää toimintaa

Partio

Seurakunta tukee paikallisen lippukunnan Soisalon samoilijoiden työtä. Lisää samoilijoiden toiminnasta löydät partion kotisivuilta.

Nainen pukeutunut hiireksi

Seurakunta kylillä

Tervetuloa viettämään toiminnallista päivää koko perheen voimin.

Mukavaa yhdessäoloa ja erilaisia toimintapisteitä. Ohjelmaa kaikenikäisille. Ota mukaan omat eväät.

ma 7.6. Kurjalan koulu
ti 8.6. Sorsakosken seurala