Vanha pappila

Savonkatu 19 , 79100 Leppävirta

Vanha pappila

Vanha pappila on vuonna 1900 kirkkoherran pappilaksi valmistunut rakennus, joka nykyisin toimii seurakuntatalona, kerhotiloina ja juhlahuoneistona. Rakennus peruskorjattiin vuonna 2008.

Vanhassa pappilassa on erilaisia tilaisuuksia varten useita tiloja.

Suurin tila on nimetty rovasti Pekka Karhun mukaan Karhun saliksi. Sen takaosa on muunnettavissa tarjoilutilaksi, lisäksi siinä on sivuhuone, josta on näkyvyys puhujapulpettiin ja valkokankaalle. Kaikkiaan salissa em. tilat mukaan lukien on n. 90 istumapaikkaa. Tilassa on piano ja äänentoisto. Tilaa voidaan laajentaa avaamalla paljeovet Maurin saliin.

Seuraavaksi suurin tila on  khra Henrik Rauramon mukaan nimetty Henrikin sali. Siinä on istumapaikkoja n. 25 hengelle. Tila soveltuu hyvin esim. kastejuhlien ja pienten muistotilaisuuksien pitopaikaksi. Tilassa on myös valkokangas ja piano.

Kolmas sali on khra Mauri Veikko Tenan mukaan nimetty Maurin sali. Siinä on n. 25 istumapaikkaa.

Tarjoilutilana voidaan käyttää Ruustinnan salia, joka sijaitsee keittiön lähellä. Tarvittaessa siinä voi ruokailla 14 henkilöä.

Ruustinnan salista avautuu ovi pienimpään kokoontumistilaan: Emännöitsijän huoneeseen, jossa on tilaa 18 hengelle. Tila soveltuu hyvin pienempiin vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Huoneessa on valkokangas.

Keittiö on ammattilaiskeittiö ja astioita on 150 henkilölle.

Lastenhoitohuone

Savonkatu 19, 79100 Leppävirta

KOKOONTUMISET PERUTAAN TOISTAISEKSI Raamattupiiri

TILAISUUS PERUTTU Raamattupiiri Emännöitsijän salissa

Savonkatu 19, 79100 Leppävirta

PERUTTU Laskiaismyyjäiset sekä valmistelutalkoot!

Myyjäiset Yhteisvastuukeräyksen hyväksi