Kuva thaimaalaisesta kirkosta ehtoollisenjako meneillään.

Lähetystyö ja kansainvälinen vastuu

"Lähetä leipäsi veden yli, ajan mittaan voit saada sen takaisin." (Saarnaaja 11:1)

Kristillinen sanoma on tarkoitettu kaikkeen maailmaan. Sanomaa voi viedä monin eri tavoin, sanoin ja kätten teoin. Lähetystyön ja kansainvälisen vastuun tapahtumissa voi sekä rukouksen että käytännön toimien avulla auttaa ihmisiä eri puolilla maailmaa.

Kirpputori

Lähetyskirpputori Valkea lähetti myy vaatteita ja kodin tarvikkeita lähetystyön hyväksi.

Kirpputori hoidetaan vapaaehtoistoimin.

Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan toimintaan.

Lähetysmyyjäiset

Vanhassa pappilassa järjestetään syyskaudella kahdet lähetyksen myyjäiset: ensimmäiset Mikkelinpäivän ja toiset Adventin tienoilla.

Myyjäisten tuotto käytetään seurakuntamme lähetyskohteiden tukemiseen.

Lapasia, joihin neulottu yhteisvastuulogo, lattialla ympyrässä

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräyksen toteuttaminen on vuosittain mittavin vapaaehtoistyön saavutus kirkossamme. Yhteisvastuukeräys tarjoaa tänäkin vuonna monenlaisia tehtäviä: kerääjänä, myyjäisissä ja kahvitteluissa. Olet tervetullut mukaan toteuttamaan keräystä antamalla aikaasi ja taitojasi. Ilmoittautua voit diakoniatyöntekijöille.