Diakoniatyö ja ryhmät

Diakoniatyö kokoaa yhteen monenlaisia erityisryhmiä ja järjestää toimintaa: mm. näkövammaisten ryhmät, huonokuuloisten ryhmät ja kimppakierros.

Ryhmät kokoontuvat sovittuina aikoina, lisäksi ohjelmassa voi olla vaikkapa retkiä tai leiripäiviä.

Yhteisvastuu sydän

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa toimintaa ihmisten auttamiseksi ja tukemiseksi elämän arjessa.

Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voi ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään. Diakoniatyö tarjoaa apua niin henkisissä, hengellisissä kuin taloudellisissakin asioissa. Lisää oman seurakuntamme diakoniatyöstä tästä

Merkittävä osa diakoniaa on varustaa seurakuntalaisia kantamaan vastuuta lähimmäisistään erilaisten vapaaehtoistyön keinoin. Vapaaehtoistyöstä saat lisätietoa Vapaaehtoistyön sivulta.

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto toimii ajanvarauksella. Aika varataan suoraan diakoneilta:  Mira Hahtala 040 581 1282 tai Elisa Tarkiainen 040 705 4642.

Varaathan vastaanotolle tullessa mukaan tarvittavat tositteet tuloista ja menoista sekä
toimeentulotukipäätöksen. Diakoniatoimisto sijaitsee srk:n virastotalolla, Savonkatu 21.
Työntekijän voi pyytää käymään myös kotiin.

Tule vaihtamaan kuulumisia kyläkahveille!