Nettiradio

Nettiradion kautta voit seurata suorana Leppävirran kirkosta siellä toimitettavia jumalanpalveluksia.

Linkki nettiradioon tietokoneella kuunnellessa aukeaa tästä.

Linkki nettiradioon mobiililaitteella kuunnellessa aukeaa tästä. (Tätä voi kokeilla myös tietokoneen kautta, jos toinen linkki ei tunnu toimivan hyvin)

Mikäli linkki ei heti aukea, odota hetki ja koeta uudelleen. Linjalla voi hetkittäin olla ruuhkaa, erityisesti juuri jumalanpalveluksen alkaessa.

Messu 18.4. Kansan lähetyksen kirkkopyhä

Virret

134: 1, 4

378: 1-3, 6

177: 1, 4-5

Kolehti: Pohjois-Savon Kansanlähetyksen julistustyöhön

Kirkkosalin täyttö

Helmikuun 2021 alusta lähtien kirkkosali on jaettu sektoreihin siten, että ristikkäiset käytävät jakavat permannon neljään sektoriin. Kussakin sektorissa voi olla enintään 20 henkilöä. Pääovesta käydään kahteen takimmaiseen sektoriin. Pohjoisen puolen sivuovesta kuljetaan kirkkosalin vasemmanpuoleiseen
etusektoriin sekä vasemman puolen parvelle. Etelän puolen sivuovesta oikeanpuoleiseen etusektoriin ja oikean puolen parvelle.

Kirkkosaliin tullessa tulee käyttää maskia ja käsidesiä.

Leppävirran kirkon alttaritaulun alaosa, Jeesus ja opetuslapset viimeisellä ehtoollisella