Askartelutöitä

Kerhotoiminta on kesätauolla

Päiväkerhot ovat seurakunnan kasteopetusta ja kristillistä kasvatusta, jonka tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen. Kun pieni lapsi kastetaan, sitoutuu seurakunta yhdessä perheen ja kummien kanssa huolehtimaan hänen kristillisestä kasvatuksestaan. Tätä kasvatusta, kasteopetusta, on myös päiväkerhotoiminta. Päiväkerhossa lapsi saa kasvaa seurakunnan yhteydessä niin, että hänen kokonaiskehityksensä otetaan huomioon. Päiväkerho on olemassa lasta ja hänen kasvuaan varten.Kerhossa kirkkovuoden juhlat sekä kristilliset perinteet tulevat lapsille tutuiksi.

Päiväkerhoihin voi hakea lukukauden aikana 4 v. täyttävä tai sitä vanhempi lapsi.

Kerhot kokoontuvat kirkonkylällä Vanhassa pappilassa ja Konnuslahdessa koululla.

Hakemukset päiväkerhoon toimintakaudelle 2020-2021 löydät tästä.

Lisätietoja lastenohjaajilta

Mitä päiväkerhossa tehdään?

Päiväkerhotoiminta pitää sisällään monenmoista hauskaa puuhaa ja yhdessäoloa. On laulua ja leikkiä, luovaa toimintaa, askartelua ja satuhetkiä. Päiväkerhossa tutustutaan Raamatun kertomuksiin ja hiljennytään. Päiväkerhossa on kavereita, joiden kanssa opetellaan toimintaa ryhmän jäsenenä, yhtenä muista ja samalla ainutlaatuisena ja tärkeänä.

Lapset rakentavat palikkatornia