Säännöllisesti koontuvat avoimet ryhmät

TOIMINTA KESKEYTETTY TOISTAISEKSI

Seurakunnassa kokoontuu säännöllisesti miesten saunapiiri, rukouspiiri, lähetyksen puutyöpiiri ja raamattupiiri. Ryhmät ovat kaikille avoimia.

Tulehan tutustumaan ja tule sitten toistekin!

kämmeniä yhdessä sormet ristissä

Miesten puutyöpiiri

Piiri kokoontuu  maanantaisin klo 17.30 Kallion pappilan puutyöpajalla

Piirissä valmistetaan monenlaisia puutöitä seurakunnan tarpeisiin. Kasteperheille lahjoitettavien kastekynttilöiden jalat ovat piiriläisten käsialaa. Samoin kirkossa oleva kastemaljan pöytä ja kastepuu.

Puutyöpiiri on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Rukouspiiri

Rukouspiiri kokoontuu viikottain. Yhteisessä rukouksessa tuodaan esiin seurakunnan yhteisiä rukousaiheita ja seurakuntalaisten esilletuomia aiheita.

Rukoustuokio maanantaisin klo 17.30 Olkkarissa, Riihitie 19.

Raamattupiiri

Raamattupiirissä tehdään matkaa Raamattuun ja sen aarteisiin. Matkalla oppaana toimii Riitta Valkonen.

Piiri kokoontuu kaksi kertaa kuukaudessa tiistai-iltaisin 18:30 toimintakauden aikana Vanhassa pappilassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hellitä hetkeks' -miesten saunaillat

Kaksi kertaa kuussa Harjulan saunatuvalla kokoontuva Hellitä hetkeks' -piiri on saanut suuren suosion. Saunomisen ohella iltaan kuuluu keskustelua, virsilaulua ja iltapala.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan saunomaan.