Tossuja ja kenkiä sikin sokin lattialla

Nuorten toiminta

Rippikouluikäisten ja sitä vanhempien nuorten toiminta koostuu Isostoiminnasta, Olkkari-illoista ja erilaisista tapahtumista.

Nuorista kootaan vaikuttajaryhmä, jonka tehtävänä on olla osallisena seurakunnan nuorten toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään 10 - 16.10.2022

Seurakuntavaalit " Uskottu, Toivottu, Rakastettu"  2022 marraskuussa. Seurakuntavaaleissa seurakuntalaiset äänestävä luottamushenkilöt, jotka johtavat seurakunnan toimintaa.

Ennakkoäänestys 8 - 12.11. vaalipäivä 20.11.2022

Ehdolle voi asettua 18- vuotta täyttänyt seurakunnan konfirmoitu jäsen. Ehdokasasettelu päättyy 15.9. klo 16. Asetu rohkeasti ehdolle. Huomisenkirkkoa tehdään nyt!Ehdokkaaksi ryhtymisestä lisätietoja seurakuntavaalit.fi-sivustolta.

Äänestää voi 16- vuotias seurakunnan jäsen.

Partio

Seurakunta tukee paikallisen lippukunnan Soisalon samoilijoiden työtä. Lisää samoilijoiden toiminnasta löydät partion kotisivuilta.

Meitä kuljeta tahtosi tiellä,
vaikka outo on joskus se tie.
Loista armosi valoa siellä,
minne täältä se ikinä vie.

Kulje kanssamme aamusta iltaan,
anna yöuni levollinen.
Hehku lämpöä kaipaavan rintaan,
sinne rauhasi lahjoittaen.