Nuoria selin, päällään paita tekstillä isonen

Isostoiminta

Isostoiminta 1 ja 2-3 järjestetään rippikoulun käyneille, konfirmoiduille nuorille. Toiminta kestää yhden lukuvuoden ja se oikeuttaa toimimaan isosena rippikoulussa ja kerhonohjaajana varhaisnuorten toiminnassa ja leireillä. Koulutus on kaikille avoin. Todistuksen saaminen edellyttää koko toimintakauteen osallistumista.

Isostoiminta käsittää erillisiä tapaamisia ja viikonloppuleirejä, sekä osallistumisia seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin palvelutehtävissä tai vaikkapa myyjäisiin tai yhteisvastuukeräykseen osallistumista.

Kysymyksiisi vastaa Mirja "Mirkku" Hölttä-Nissinen. Parhaiten saat yhteyden laittamalla tekstiviestin tai whatsapp-viestin

Kevät 2021

Isostoiminta

Isostoimintaan ilmoittautuminen on alkanut! Isostoimintaan voi ilmoittautua isostoiminnan osallistujakortilla, joka on lähetetty postitse kesän rippikoulun käyneille sekä edellisinä vuosina mukana olleille isosille.  Isostoiminnan osallistujakortteista kootaan WhatsApp-ryhmä, jonka kautta jatkossa tiedottaminen tapahtuu.  Isostoiminnan osallistujakortit palautetaan kirkkoherran viraston(Savonkatu 21) oven vieressä olevaan postilaatikkoon ma 7.9. mennessä.  Ensimmäinen isotoiminnan leiritapaaminen on Harjulan leirikeskuksessa la-su 19 - 20.9.

Helmikuu

su 7.2. Yhteisvastuusunnuntai alkaa kirkossa klo 10 ja päivä päättyy klo 15 mennessä

RO 1 isoset osallistuvat messuun ja YV-keräykseen

ke 10.2. Kynttiläkirkko klo 18, kirkkoon klo 17, RO 2 - 3 isosnuoret toteuttavat kynttiläkirkon.

Maaliskuu

RO 1:n Leiri Harjulassa la- su 20 - 21.3. alkaa la klo 9 ja päättyy su klo 14

RO 2- 3:n leiri alkaa la 20.3. klo 14 ja päättyy su klo 14

ke 24.3. Kynttiläkirkko klo 18,kirkkoon klo 17, RO 1 toteuttavat