Nuoria selin, päällään paita tekstillä isonen

Isostoiminta

Isostoiminta 1 ja 2-3 järjestetään rippikoulun käyneille, konfirmoiduille nuorille. Toiminta kestää yhden lukuvuoden ja se oikeuttaa toimimaan isosena rippikoulussa ja kerhonohjaajana varhaisnuorten toiminnassa ja leireillä. Koulutus on kaikille avoin. Todistuksen saaminen edellyttää koko toimintakauteen osallistumista.

Isostoiminta käsittää erillisiä tapaamisia ja viikonloppuleirejä, sekä osallistumisia seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin palvelutehtävissä tai vaikkapa myyjäisiin tai yhteisvastuukeräykseen osallistumista.

Kysymyksiisi vastaa Mirja "Mirkku" Hölttä-Nissinen. Parhaiten saat yhteyden laittamalla tekstiviestin tai whatsapp-viestin

Syksy 2020

Isostoiminta

Isostoimintaan ilmoittautuminen on alkanut! Isostoimintaan voi ilmoittautua isostoiminnan osallistujakortilla, joka on lähetetty postitse kesän rippikoulun käyneille sekä edellisinä vuosina mukana olleille isosille.  Isostoiminnan osallistujakortteista kootaan WhatsApp-ryhmä, jonka kautta jatkossa tiedottaminen tapahtuu.  Isostoiminnan osallistujakortit palautetaan kirkkoherran viraston(Savonkatu 21) oven vieressä olevaan postilaatikkoon ma 7.9. mennessä.  Ensimmäinen isotoiminnan leiritapaaminen on Harjulan leirikeskuksessa la-su 19 - 20.9.

Lokakuu

su 4.10. Perhemessu kirkossa klo 10, kirkkoon klo 9

la-su 24 - 25.10 leiri Harjulassa alkaa lauantaina klo 9 ja päättyy sunnuntaina Riparimessuun kirkossa n. klo 15

su 25.10. Riparimessu klo 14