Nuoria selin, päällään paita tekstillä isonen

Isostoiminta

Isostoiminta 1 ja 2-4 järjestetään rippikoulun käyneille, konfirmoiduille nuorille. Toiminta kestää yhden lukuvuoden ja se oikeuttaa toimimaan isosena rippikoulussa ja kerhonohjaajana varhaisnuorten toiminnassa ja leireillä. Koulutus on kaikille avoin. Todistuksen saaminen edellyttää koko toimintakauteen osallistumista.

Isostoiminta käsittää erillisiä tapaamisia ja viikonloppuleirejä, sekä osallistumisia seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin palvelutehtävissä tai vaikkapa myyjäisiin tai yhteisvastuukeräykseen osallistumista.

Kysymyksiisi vastaa Mirja "Mirkku" Hölttä-Nissinen. Parhaiten saat yhteyden laittamalla tekstiviestin tai whatsapp-viestin

Kevät 2020

TOIMINTA KESKEYTETTY TOISTAISEKSI!

Kirkko noudattaa valtioneuvoston 16.3. päättämiä uusia rajoituksia. Tämä tarkoittaa, että kaikki toiminta on toistaiseksi tauolla.   Seuraamme tiiviisti epidemiatilannetta ja informoimme toiminnan tilanteesta tällä palstalla.

Huhtikuu

pe 3.4. klo 18 - 21 Olkkari-ilta (Ro 1)

pe -su 17 - 19.4. leiri Harjulassa (Ro 1 - 3)

19.4. Isosmessu klo 10 ja todistusten jako

Kesätöiden haku on alkanut

Piha-alueiden ja hautausmaiden hoitoon liittyvien työtehtävien haku on alkanut. Tarkemmat tiedot työtehtävistä ja hakuprosessista tämän linkin kautta.

Isoshakemuksen löydät tästä.

Nuoria ryhmässä halaamassa toisiaan talvella