Nuoria selin, päällään paita tekstillä isonen

Isostoiminta

Isostoiminta 1 ja 2-3 järjestetään rippikoulun käyneille, konfirmoiduille nuorille. Toiminta kestää yhden lukuvuoden ja se oikeuttaa toimimaan isosena rippikoulussa ja kerhonohjaajana varhaisnuorten toiminnassa ja leireillä. Koulutus on kaikille avoin. Todistuksen saaminen edellyttää koko toimintakauteen osallistumista.

Isostoiminta käsittää erillisiä tapaamisia ja viikonloppuleirejä, sekä osallistumisia seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin palvelutehtävissä tai vaikkapa myyjäisiin tai yhteisvastuukeräykseen osallistumista.

Kysymyksiisi vastaa Mirja "Mirkku" Hölttä-Nissinen. Parhaiten saat yhteyden laittamalla tekstiviestin tai whatsapp-viestin

Syksy 21

Isostoimintaan ilmoittautuminen Kirkkoherranvirastoon pe10.9. mennessä palauttamalla  isostoiminnan osallistujakortti postilaatikkoon!

syyskuu

la 25.9. klo 10 - 17 Harjulan leirikeskus, uudet ilmoittautuneet isoset kokoontuvat Harjulaan

su 26.9. klo 10 -17 Harjulan leirikeskus, edellisten vuosien isoet kokoontuvat Harjulaan

lokakuu