Nuoria selin, päällään paita tekstillä isonen

Isostoiminta

Isostoiminta 1 ja 2-3 järjestetään rippikoulun käyneille, konfirmoiduille nuorille. Toiminta kestää yhden lukuvuoden ja se oikeuttaa toimimaan isosena rippikoulussa ja kerhonohjaajana varhaisnuorten toiminnassa ja leireillä. Koulutus on kaikille avoin. Todistuksen saaminen edellyttää koko toimintakauteen osallistumista.

Isostoiminta käsittää erillisiä tapaamisia ja viikonloppuleirejä, sekä osallistumisia seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin palvelutehtävissä tai vaikkapa myyjäisiin tai yhteisvastuukeräykseen osallistumista.

Kysymyksiisi vastaa Mirja "Mirkku" Hölttä-Nissinen. Parhaiten saat yhteyden laittamalla tekstiviestin tai whatsapp-viestin

Kevät 2022

Tammikuu

su 16.1. klo 10 - 16 Vanhassa Pappilassa RO 2- 3 (Nuisku-kurssi)