Kirkossa:

Messu su 1.8. klo 10. Samalla vietämme 3. rippileirin konfirmaatioita. Ryytty, Rissanen.

Messu su 8.8. klo 10. "Etsikko aikoja" Tapanainen, Korhonen.

Messu su 15.8. klo 10. "Itsensä tutkiminen" Ryytty, Korhonen.

Rauhanyhdistyksen seurat su 8.8. klo 17.

Eppukirkko, kouluun lähtevien siunaus ti 10.8. klo 18. Ryytty

Tiekirkko avoinna 10.6.-10.8. klo 12-16.

Vanhassa pappilassa:

Pekka Simojoen yhteiskristillinen puistokonsertti su 22.8. klo 15 Vanhan pappilan pihalla.

Muualla:

Messu su 8.8. klo 13 Näädänmaan kyläkirkossa. Tapanainen, Korhonen.

Rauhanyhdistyksen kesäseuraradio on kuunneltavissa 30.6. - 9.8.2021 taajuudella FM 96,3 MHz ja netistä osoitteesta kesaseuraradio.fi/nettiradioLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Harjulassa Hiljaisuuden iltapäivä 29.8.2021 klo 13.
Hiljaisuutta, rukousta ja musiikkia Harjulan pihapiirissä, kahvit ja ruokailu. Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 18.8. mennessä. Minimiosallistujamäärä 5 hlöä. Vapaaehtoinen ruokailumaksu

Kirpputori avoinna lauantaisin 10-14.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma, ti ja to 9-15.

HUOM! Vaikka viralliset kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet, on tapahtumien järjestäminen mahdollista vain, jos hygieniaohjeita noudatetaan. Valtakunnallisten suositusten ja rajoitusten lisäksi Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä ei ole voimassa lisärajoituksia.

Tarkista ajankohtaiset tiedot avin sivuilta. Kirkossa joka toinen penkkirivi edelleen pois käytöstä, kirkkosaliin tullessa tulee käyttää käsidesiä ja maskeja.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9 -15,  puh.040 176 6263. Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme. Kirkolliset toimitukset toteutetaan turvavälejä noudattaen ja osallistujamäärää rajoittaen.