Suvivirsitempaus la 30.5. klo 18. Viritä kevätmieltä ja kesän odotusta, yhdy suvivirteen omalta pihalta tai parvekkeelta. Jos sinulla on soitin, liity säveliin Es-duurissa. Laulu alkaa sävelestä g. Kanttorien johdolla yhteinen laulu raikuu Vanhan pappilan takapihalla, jonne voi tehdä kävelyretken turvavälit pitäen. Laulamme suvivirren kaikki 6 säkeistöä klo 18 alkaen.

Sanajumalanpalvelus su 31.5. klo 10. ” Pyhän Hengen vuodattaminen”. Tapanainen, Rissanen, Ryytty.
Messu Leppävirran kirkossa su 7.6. klo 10. “Salattu Jumala”. Ritari, Ojala, Tapanainen.

Kesäkuun alusta lukien seurakunta voi jälleen kokoontua kirkkoon yhteiseen jumalanpalvelukseen. Riittävän turvavälin takaamiseksi kirkon joka toinen penkkirivi on poistettu käytöstä. Seurakuntalaisia pyydetään pitämään noin kahden metrin välimatka eri ruokakuntaan kuuluvien kanssa ja desinfioimaan kädet kirkkoon tullessa. Jumalanpalveluksia voi jatkossakin kuunnella nettiradion kautta, mitä suositellaan korona-viruksen riskiryhmään kuuluville.

Messu Näädänmaan kyläkirkossa su 7.6. klo 13.

Maksuttomat kesäkerhot varkkinuorille (7-14 v.) klo 10-13; ma 15.6. Kurjalan koulu, ti 16.6. ja ke 17.6. Vanha pappila. Ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon 8.6. mennessä puhelimitse( ei tekstiviestejä) tai sähköpostilla leppavirran.seurakunta@evl.fi. Tiedustelut: Mirja Hölttä-Nissinen/0407580485, mirja.holtta-nissinen@evl.fi

Kirkkoherranvirasto on avoinna ajanvarauksella maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9 -15, puh. 040 176 6263. Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme. Kirkolliset toimitukset toteutetaan turvavälejä noudattaen ja osallistujamäärää rajoittaen.

Seurakunnan kaikkiin työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. sähköpostiosoitteet ovat: etunimi.sukunimi@evl.fi, yhteystiedot ym. löytyy kotisivuiltamme leppavirranseurakunta.fi

Päiväkerhoon 2020 - 2021 haku on alkanut. Hakemuksia saa seurakunnan nettisivuilta ja ne voi palauttaa kirkkoherranviraston postilaatikkoon 29.5. mennessä. Tiedustelut: Päivi Huovinen  040 8329897 tai päivi.huovinen@evl.fi