Korona-epidemian viivyttämiseksi rajoitamme toimintaamme:
Jumalanpalvelukset toimitetaan pääkirkossa ilman kokoontuvaa seurakuntaa. Jumalanpalveus lähetetään nettiradiomme kautta. Kirkko on jumalanpalveluksen jälkeen auki 11-13 hiljentymistä varten. Paikalla on myös pappi, jonka kanssa voit keskustella. Tapaamisessa noudatetaan annettuja ohjeita hygienian ja tartuntavaaran suhteen.

Kirkolliset toimitukset eli kasteet, vihkimiset ja hautajaiset to
teutetaan erityistä varovaisuutta noudattaen.
Kaikki muut seurakunnalliset tilaisuudet perutaan toistaiseksi.
Lisätietoja saa puhelimitse työntekijöiltä.

Ota yhteyttä, kun haluat keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä.

Tulevia tapahtumia

Sanajumalanpalvelus su 29.3. klo 10. ”Kärsimyksen sunnuntai”. Tapanainen, Rissanen.

Sanajumalanpalvelus su 5.4. klo 10. ”Kunnian kuninkaan alennustie”. Ritari, Rissanen.

Nämä jumalanpalvelukset toteutetaan ilman kokoontuvaa seurakuntaa. Niitä voi kuunnella tietokoneella tai matkapuhelimella internetsivujemme kautta.
Leppävirran kirkko on avoinna henkilökohtaista hiljentymistä varten sunnuntaisin klo 11 - 13. Tällöin on myös mahdollista keskustella papin kanssa. Pidämme kuitenkin turvallisen välimatkan.

Kirkolliset toimitukset eli kasteet, vihkimiset ja hautajaiset toteutetaan erityistä varovaisuutta noudattaen ja läsnäolijoiden määrää rajoittaen. Kaikki muut seurakunnalliset tilaisuudet perutaan toistaiseksi. Lisätietoja saa internet-sivuiltamme ja puhelimitse työntekijöiltä. Mikäli asiointia kirkkoherranvirastossa ei voi hoitaa sähköpostitse tai puhelimitse, on paras varata tapaamisaika puhelinnumerosta 040 176 6263.

Päiväkerhoon 2020-2021 haku on alkanut. Hakemuksia saa seurakunnan nettisivuilta ja ne voi palauttaa kirkkoherranviraston postilaatikkoon 29.5. mennessä. Tiedustelut: Päivi Huovinen p 040-8329897 tai päivi.huovinen@evl.fi

Perutun Club for five-konsertin liput voi lunastaa takaisin ostopaikasta lippua vastaan.

Perhe- ja päiväkerhot, muskarit , lapsiparkki sekä varkkarikerhot ovat PERUTTU VK 12 alkaen toistaiseksi