Kirkossa:

Messu su 2.8. klo 10. ”Totuus ja harha”. Saarnaa Maija Teppana-Hokkanen, Ryytty, Hiltunen.

Eppu- kirkko to 6.8. klo 18. Perheet ja kummit tervetuloa!

Messu su 9.8. klo 10. ”Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa”. Viisteensaari, Korhonen, Tapanainen.

Rauhanyhdistyksen seurat su 9.8. klo 18.

Messu su 16.8. klo 10. ”Etsikkoaikoja”. Ryytty, Korhonen, Viisteensaari.

Iltamusiikki su 16.8. klo 18. Venla Korhonen, piano/urut; Mirja Juvonen, sopraano. Vapaa pääsy.

Messu su 23.8. klo 10. ”Itsensä tutkiminen”. Ritari, Hiltunen, Viisteensaari.

Messu su 30.8. klo 10. ”Jeesus parantajamme”. Tapanainen, Rissanen,

Riittävän turvavälin takaamiseksi kirkon joka toinen penkkirivi on poistettu käytöstä. Seurakuntalaisia pyydetään pitämään noin kahden metrin välimatka eri ruokakuntaan kuuluvien kanssa ja desinfioimaan kädet kirkkoon tullessa. Jumalanpalveluksia voi jatkossakin kuunnella nettiradion kautta, mitä suositellaan korona-viruksen riskiryhmään kuuluville.

Koskentuvalla messu su 26.7. ja 23.8. klo 13.

Näädänmaassa messu 9.8. klo 13.

Vanhassa pappilassa:

Siioinivirsiseurat 26.8. klo 18.30.

Ilta ystävyydelle 8.9. Kahvit klo 17.30, ohjelmat klo 18-20. Yhteistyössä Lv Sydänyhdistyksen ja Varkauden Teatteriklubin kanssa. Yht.hlö Sanna/srk ja Päivi Halonen/Sydänyhdistys

Olkkarissa Rukouspiiri maanantaisin klo 17.30

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9 -15, puh. 040 176 6263. Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme. Kirkolliset toimitukset toteutetaan turvavälejä noudattaen ja osallistujamäärää rajoittaen.

Löydät nettisivuiltamme linkit hartauksiin, nettipyhiksiin, askarteluohjeisiin, Pappilan hätävara- haastatteluihin sekä muihin musiikki ym. tervehdysvideoihin.