Messu su 9.5. klo 10. Sydämen puhetta Jumalan kanssa”. Tapanainen, Rissanen.

Toukokuusta lähtien kirkkosali on jaettu lohkoihin tai sektoreihin siten, että ristikkäiset käytävät jakavat permannon neljään sektoriin. Kussakin sektorissa voi olla enintään 50 henkilöä. Pääovesta käydään kahteen takimmaiseen sektoriin. Pohjoisen puolen sivuovesta kuljetaan kirkkosalin vasemmanpuoleiseen etusektoriin sekä vasemman puolen parvelle. Etelän puolen sivuovesta oikeanpuoleiseen etusektoriin ja oikean puolen parvelle. Kirkkosaliin tullessa tulee käyttää maskia ja käsidesiä.

Vanha pappila:

Kansanlähetyksen ilta ke 5.5. klo 18.30. Aiheesta ”Taivaan kansalaisena maailmassa”. Aiheesta puhumassa Reijo Toivanen ja Martti Koponen.

Raamattuopiston ilta ke 12.5. klo 18.30. Armosta, ilosta ja toivosta puhumassa Jouko Kauhanen, Ulla Savolainen ja Leena Haikonen.

Päiväkerhoon 2021 – 2022 haku on alkanut. Hakemukset voi laittaa seurakunnan nettisivuilta sähköisesti tai palauttaa kirkkoherranviraston postilaatikkoon 28.5. mennessä. Tiedustelut: Päivi Huovinen  040 8329897 tai päivi.huovinen@evl.fi.

Kirpputori avoinna ke 13-17 ja la 10-14.

Kirkkoherranvirasto avoinna ma, ti ja to 9-15 puh. 040-176 3555

Löydät nettisivuiltamme linkit hartauksiin, nettipyhiksiin, askarteluohjeisiin, Pappilan hätävara- haastatteluihin sekä muihin musiikki ym. tervehdysvideoihin. Seurakunnalla on myös omat sivut Youtubessa, Instagramissa ja Facebookissa.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9 -15,  puh.040 176 6263. Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme. Kirkolliset toimitukset toteutetaan turvavälejä noudattaen ja osallistujamäärää rajoittaen.