Kirkossa:

Messu su 28.2. klo10, samalla vietämme Raamattuopiston kirkkopyhää. Saarnaa Jouko Kauhanen, Ritari, Hiltunen ja lauluryhmä.

Rauhanyhdistyksen seurat su  28.2. klo 17

Siioninvirsiseurat ke 24.2. klo 18 kirkossa. Voit osallistua myös nettiradion kautta.

Messu su 7.3. klo 10. ”Jeesus, pahan vallan voittaja”. Tapanainen, Rissanen

Helmikuusta lähtien kirkkosali jaetaan sektoreihin siten, että ristikkäiset käytävät jakavat permannon neljään sektoriin. Kussakin sektorissa voi olla enintään 20 henkilöä. Pääovesta käydään kahteen takimmaiseen sektoriin. Pohjoisen puolen sivuovesta kuljetaan kirkkosalin vasemmanpuoleiseen etusektoriin sekä vasemman puolen parvelle. Etelän puolen sivuovesta oikeanpuoleiseen etusektoriin ja oikean puolen parvelle. Kirkkosaliin tullessa tulee käyttää maskia ja käsidesiä.

Vanhassa pappilassa:

Nuorten Olkkari-ilta  to 25.2 klo 18-19.30.

Yhteisvastuun Helmi-myyjäiset to 25.2. klo 16.15. Myyjäisvalmistelut 22-25.2. alkaen klo 8.

Kansanlähetyksen ilta ke 10.3. klo 18.30. ”Jeesus, pahan vallan voittaja”.  Mukana Pekka Huttunen ja Martti Koponen.

Muualla:

Harjulan Rukouspolku avoinna helmikuun ajan. Tervetuloa ulkoilemaan!

Kirpputori avoinna ke 13-17 ja la 10-14.

Päivä- ja perhekerhot, muskari sekä varhaisnuorten kerhot lomalla viikolla 10

Yhteisvastuu keräyslippaita on seuraavissa paikoissa: Kukka- ja Hautauspalvelu S. Kinnunen, Kangas Kaarina, Lähipuoti Unnukka lounasravintola, Teboil Leppävirta

Löydät nettisivuiltamme linkit hartauksiin, nettipyhiksiin, askarteluohjeisiin, Pappilan hätävara- haastatteluihin sekä muihin musiikki ym. tervehdysvideoihin. Seurakunnalla on myös omat sivut Youtubessa, Instagramissa ja Facebookissa.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9 -15,  puh. 040 176 6263. Seurakunnan työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme. Kirkolliset toimitukset toteutetaan turvavälejä noudattaen ja osallistujamäärää rajoittaen.