Rakkain raamatunkohta

Sefanja 3:17 "Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta."

"Herra on paimeneni" Psalmi 23. - Tuo psalmi on täynnä toivoa ja turvallisuutta.

Rukouspyynnöt

- Korvausasian järjestyminen

- Läheisen perheen puolesta

- Pyydän Herralta Jeesukselta Pyhän Hengen täyteyttä. Kiitos, Herra, että kuulet rukouksen.

- Herra Jeesus. Pyydän uskon lahjaa vanhemmilleni sekä siskolleni. Kiitos Herra Jeesus.

- Terveyden puolesta, haluaa jättää asian "ylilääkärille".

- Minulla todettu lonkassa luukuolio. Olen saanut lähetteen ortopedille. Haluan jättää asian, Ylilääkärille. Kiitos Herra Jeesus.

- Isäni joutunut teho-osastolle saatuaan sydänkohtauksen. Auta, Herra Jeesus.

- Vaikeaan unettomuuteen.

Kiviristi, haljennut sammaleiden päällä. Teksti: virrestä Jeesus matkakumppani on mulla ristin tiellä
Rukouksessa neuvotaan rukoilemaan uutisotsikoissa mainittujen asioiden ja paikkojen puolesta
Uutisrukous

Rukousta ja Raamattua  - Sinun sivusi

Tälle sivulle keräämme seurakuntalaisten lähettämiä rukousaiheita nimettöminä sekä heidän rakkaimpia raamatunkohtiaan.

Lähetä oma rukouksesi etusivun esirukouspyyntö-lomakkeen kautta. Rakkaimman raamatunkohtasi voit lähettää osoitteeseen leppavirran.seurakunta@evl.fi. Voit liittää mukaan myös tarinan, miksi tuo kohta puhuttelee sinua.