Rakkain raamatunkohta

Sefanja 3:17 "Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta."

"Herra on paimeneni" Psalmi 23. - Tuo psalmi on täynnä toivoa ja turvallisuutta.

Rukouspyynnöt

- Siunaa maatamme tämän korona-pandemian aikana.

- Siunaaa kevään kylvötyö

- Korvausasian järjestyminen

Unikkopelto ja teksti: Hiettäkää kaikki murheenne hänen kannettavakseen, sillä hän pitää teistä huolen.
Tekstiruutu, jossa kahvikuppirukous. Rukoillaan Jumalaa kahvia juodessa. Kuuntele, mitä Jumala sanoo sinulle.

Rukousta ja Raamattua  - Sinun sivusi

Tälle sivulle keräämme seurakuntalaisten lähettämiä rukousaiheita nimettöminä sekä heidän rakkaimpia raamatunkohtiaan.

Lähetä oma rukouksesi etusivun esirukouspyyntö-lomakkeen kautta. Rakkaimman raamatunkohtasi voit lähettää osoitteeseen leppavirran.seurakunta@evl.fi. Voit liittää mukaan myös tarinan, miksi tuo kohta puhuttelee sinua.