Rakkain raamatunkohta

Sefanja 3:17 "Herra, Jumalasi, on sinun kanssasi, hän on voimallinen, hän auttaa. Sinä olet hänen ilonsa, rakkaudessaan hän tekee sinut uudeksi, hän iloitsee, hän riemuitsee sinusta."

"Herra on paimeneni" Psalmi 23. - Tuo psalmi on täynnä toivoa ja turvallisuutta.

Rukouspyynnöt

- Kiusatuksi joutuneen tytön puolesta

- Monisairaan isän puolesta

- Masentuneen puolesta

- Varjelusta tyttärelle

- Jumalan johdatusta elämään, vaikka pelottaakin.

- Skitsofreniasta selviäminen ja paraneminen.

- Lainahakemuksen menestyminen

- Lapsen kiusaaminen koulussa

- Mielenterveyden ongelmat, jaksaminen psykoterapiassa

- Vapautuminen mustasukkaisuudesta

Kuvassa auton tuulilasi sisältäpäin, takapeilistä roikkuu risti. Kuvassa tekstinä virren 388 1. säkeistö.
Rukous liikkeessä: Eri tilanteissa puhu Jumalalle. Ajattele, että elämäsi on liikettä Jumalan kanssa.

Rukousta ja Raamattua  - Sinun sivusi

Tälle sivulle keräämme seurakuntalaisten lähettämiä rukousaiheita nimettöminä sekä heidän rakkaimpia raamatunkohtiaan.

Lähetä oma rukouksesi etusivun esirukouspyyntö-lomakkeen kautta. Rakkaimman raamatunkohtasi voit lähettää osoitteeseen leppavirran.seurakunta@evl.fi. Voit liittää mukaan myös tarinan, miksi tuo kohta puhuttelee sinua.