Olkkari-illat ja muu toiminta

TILAISUUDET TOISTAISEKSI PERUTTU!

Kirkko noudattaa valtioneuvoston 16.3. päättämiä uusia rajoituksia. Tämä tarkoittaa, että kaikki toiminta on toistaiseksi tauolla.  Eli rippikoulukorttiin merkintöjen hakeminen ei toistaiseksi onnistu.

Seuraamme tiiviisti epidemiatilannetta ja informoimme toiminnan tilanteesta tällä palstalla.

Olkkari-illat on tarkoitettu kaikille yhteisistä illoista kiinnostuneille nuorille. Illat ovat yhdessäoloa, pelejä, laulua ja iltapalaakin on tarjolla.

Nuoret tuunaamassa Olkkarin seinää.

Olkkari-illat TOISTAISEKSI PERUTTU!

Olet lämpimästi tervetullut Olkkariin, ota kaverisikin mukaan! Nuorisotilamme löydät osoitteesta Karhunpesästä (Riihitie 19). Kokoonnumme joka toinen perjantai klo 18 - 21:

7.2., 21.2.,20.3., ja 3.4.

Lattialla kenkiä

Muuta toimintaa

PERUTTU: Ke 18.3. Kynttiläkirkko (RO 2 – 3) kirkossa klo 18 –19, kirkkoon klo 17

La 28.3. Nuorten yhteinen kevätretki yhteistyössä kunnan nuorisotoimen kanssa, aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Kesätöiden haku on alkanut

Piha-alueiden ja hautausmaiden hoitoon liittyvien työtehtävien haku on alkanut. Tarkemmat tiedot työtehtävistä ja hakuprosessista tämän linkin kautta.

Isoshakemuksen löydät tästä.