lapsia leikkimässä

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus

Pyhäkoulussa lauletaan hengellisiä lastenlauluja, kuullaan ja nähdään Raamatun kertomuksia ja hiljennytään yhdessä rukoukseen.

Pyhäkouluja järjestetään koko perheen messujen yhteydessä suurina kirkollisina päivinä. Lapset kutsutaan saarnan alkaessa sakastiin ja pyhäkouluhetki loppuu ehtoollisen alkaessa.

Pyhäkoulu voi kokoontua muulloinkin kuin sunnuntaina. Silloin lepopäivän pyhittämisen sijasta toiminnan ideana on kokoontua yhteen oppimaan ja kokemaan sitä, mikä on pyhää.

Pyhäkoulu tukee vanhempia heidän kristillisessä kasvatustehtävässään ja siksi pyhäkouluun on tervetullut koko perhe.

Arkiaamun pyhäkoulu

to 30.1., 27..2 ja 30.4.. klo 9:30 kirkossa

ja Pikkuväen pääsiäishartaus 9.4. klo 9:30

Perhepyhäkoulu

Perhepyhäkoulut kokoontuvat erillisen ilmoituksen mukaan kylillä. Tietoa löydät Soisalon seudun seurakuntapalstalta sekä täältä seurakuntamme sivujen tapahtumalistauksista.

Aikuiset ovat tervetulleita yhdessä lasten kanssa pyhäkouluihin!

Uudet pyhäkouluopettajat ovat lämpimästi tervetulleita joukkoomme. Meiltä saat hyvän koulutuksen ja materiaalit tehtävään!