lapsia sokkokävelemässä

7-14v tytöille ja pojille

KERHOTOIMINTA KESKEYTETTY TOISTAISEKSI!

Kirkko noudattaa valtioneuvoston 16.3. päättämiä uusia rajoituksia. Tämä tarkoittaa, että kaikki toiminta on toistaiseksi tauolla.   Seuraamme tiiviisti epidemiatilannetta. Tältä sivulta löydät ajantasaista tietoa.

Leppävirran seurakunnassa on useita kerhoja, joissa voi kokata tai pelata. Kerhoja kokoontuu eri puolilla pitäjää.

Kerhotoimintamme on ilmaista. Ohjelmamme sisältää mm. leikkejä, pelejä, liikuntaa sisällä ja ulkona, kokkailua sekä musiikkia. Reippaan kerho-ohjelman lomassa harjoittelemme myös hiljentymisen taitoja. Kerhojamme on ohjaamassa rippikoulun käyneet, ohjaajakoulutuksen suorittaneet nuoret. Toimintaa valvoo ja ohjaa nuorisotyönohjaaja.

Kerhoajat ja -paikat

kerhokausi 8.1. - 29.4. (viikot 2 - 18)

Varhaisnuorten kerhot kokoontuvat

Maanantaina:

Oravikosken koululla kerhoilta ma klo 17:30 – 19

Tiistaina:

Kurjalan koululla klo 17 – 18:15

Vanhassa pappilassa kokkikerho
- 7 – 9 -vuotiaille ti klo 16:30 - 18 ja
- 10 – 14 –vuotiaille ti klo 18 – 19:30

Keskiviikkona:

Konnuslahden koululla 1. - 6. –luokkalaisille klo 17:30 -19

Sorsakosken Seuralassa 1. – 6. -luokkalaisille klo 16:45 – 18:15

Timolan koulun liikuntasalissa
- peli-ilta 1. – 3. -luokkaisille klo 16 – 17
- peli-ilta 4. – 6. -luokkaisille klo 17 – 18

Partio

Seurakunta tukee paikallisen lippukunnan Soisalon samoilijoiden työtä. Lisää samoilijoiden toiminnasta löydät partion kotisivuilta.