lapsia sokkokävelemässä

7-14v tytöille ja pojille

Leppävirran seurakunnassa on useita kerhoja, joissa voi kokata,rakennella tai pelata. Kerhoja kokoontuu eri puolilla pitäjää.

Kerhoihin ja leirille voit tulla,jos sinulla ei ole flunssaoireita!

Kerhotoimintamme on ilmaista. Ohjelmamme sisältää mm. leikkejä, pelejä kokkailua, liikuntaa sisällä ja ulkona. Reippaan kerho-ohjelman lomassa harjoittelemme myös hiljentymisen taitoja. Kerhojamme on ohjaamassa rippikoulun käyneet, ohjaajakoulutuksen suorittaneet nuoret. Toimintaa valvoo ja ohjaa nuorisotyönohjaajat.

Varkkikerhot syksy 2022

Kirkonkylä

Tiistai 13.9 alkaen Kokkikerho 7- 9 -vuotiaat Vanhassa pappilassa klo 16.30 -18

Tiistai 13.9. alkaen Kokkikerho 10 - 14 -vuotiaat Vanhassa Pappilassa klo 18.15 -19.45

Ennakkoilmoittautuminen ma 12.9. mennessä sähköpostilla sari.tawast@evl.fi, ilmoittautumiseen tiedot:nimi, ikä,valittu ryhmä

Ilmoittautuneita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 15 kerholaista/ryhmä.

Tiistai 13.9. alkaen RC-auto- ja pienoismallikerho 10 - 14- vuotiaat  Kivelän koulun sali klo 17 - 18.30.

Kerhossa rakennetaan pienoismalleja ja  tutustustutaan ja ajetaan RC-autoilla

Ennakkoilmoittautuminen ma 12.9. mennessä sähköpostilla mirja.holtta-nissinen@evl.fi

Ilmoittautuneita otetaan 10 kerholaista/ryhmä.

Keskiviikko 14.9. Taiteilutupa Vanhassa Pappilassa klo 16.30 - 18

Kerhossa leikkiä, askartelua, luovaa ilmaisua ja mukavaa yhdessä tekemistä

Kurjalan koulu

Kerho 1 - 6-luokkalaisille

keskiviikko 14.9. klo 16.30 - 18

Konnuslahden koulu

Taiteilutupa 1 - 6- luokkalaisille

Tiistai 13.9. klo 17.30 - 19

Oravikosken koulu

Kerho 1 - 6- luokkalaisille

Liikuntaa, leikkejä ja käden taitoja

Keskivikko 7.9. klo 17.30 - 19

Kerho toteutetaan yhdessä Oravikosken vanhenpainyhdistyksen kanssa.

Syyslomaleiri Harjulassa la - ma 15. - 17.10. "Turvassa" 7 - 12-vuotiaat

Ilmoittautuminen 7.10. mennessä  vain sähköpostilla sari.tawast@evl.fi, ilmoittautumiseen nimi, ikä, osoite, huoltajan tiedot ja ruoka-aineallergiat.

Leirille mahtuu 25 osallistujaa.

Leiri maksaa 30 €/leiriläinen, sisaralennus 50%, maksu kattaa ruokailut,majoituksen, ohjelman ja vakuutuksen. Maksu kerätään leirille tullessa.

Partio

Seurakunta tukee paikallisen lippukunnan Soisalon samoilijoiden työtä. Lisää samoilijoiden toiminnasta löydät partion kotisivuilta.