Apua ja tukea

Vaikeiden asioiden kanssa ei ole hyvä jäädä yksin, vaan niistä on tärkeää puhua jonkun kanssa. Yhteistyössä diakoniatyöntekijän, papin tai muun seurakunnan työntekijän kanssa voi löytyä elämälle uusi, valoisampi suunta. Myös Palveleva puhelin ja -netti ovat käytettävissäsi.

Lisätietoa Leppävirran seurakunnan diakoniatyöstä ja -toiminnasta tästä linkistä.

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa toimintaa ihmisten auttamiseksi ja tukemiseksi elämän arjessa.

Elämän erilaisten vaikeuksien ja vastoinkäymisten kohdatessa voi ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään. Diakoniatyö tarjoaa apua niin henkisissä, hengellisissä kuin taloudellisissakin asioissa.

Merkittävä osa diakoniaa on varustaa seurakuntalaisia kantamaan vastuuta lähimmäisistään erilaisten vapaaehtoistyön keinoin. Vapaaehtoistyöstä saat lisätietoa Vapaaehtoistyön sivulta.

Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto toimii ajanvarauksella. Aika varataan suoraan diakoneilta:  Mira Hahtala-Säde 040 581 1282 tai Pia Huovinen 040 705 4642.

Varaathan vastaanotolle tullessa mukaan tarvittavat tositteet tuloista ja menoista sekä
toimeentulotukipäätöksen. Diakoniatoimisto sijaitsee srk:n virastotalolla, Savonkatu 21.
Työntekijän voi pyytää käymään myös kotiin.

Ota yhteyttä!

Diakonit Mira Hahtala-Säde 040 581 1282
Pia Huovinen 040 705 4642.

Diakoniatoimisto sijaitsee Kirkkoherranvirastossa, sisäänkäynti rakennuksen päädystä.

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun

• haluat puhua asioista jonkun kanssa luottamuksellisesti,
  • haluat osallistua vapaaehtoistoimintaan,
  • tarvitset tukea vaikeuksissasi.

Hätäaputili

Diakonian hätäaputilille kootaan kolehteja ja esim. merkkipäivämuistamisia, joilla autetaan erityisesti niitä leppävirtalaisia jotka vaikean elämäntilanteen ja muun avun riittämättömyyden takia ovat hätätilassa. Tilin numero on FI80 5230 0140 0529 95

"Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain." Gal. 6:2

vanhus kävelee talvella kävelykepin kanssa