Uutiset

Tällä sivulla kerromme seurakunnan toimintaan liittyviä uutisia: henkilömuutoksia, tiloihin liittyviä uudistuksia ja muuta, mikä ansaitsee tulla uutisoiduksi.

Uutislistaukseen

Lasten askartelemia kortteja. Keltaisia kukkia ja kortin alalaidassa Yhteisvastuukeräyksen tunnus.

YV-keräyksen satoa

29.4.2021 12.31

Leppävirran koululaiset ilahduttivat vanhusväestöä keväisillä korteilla.

Tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen kohteena ovat vähävaraiset vanhukset. Osana Leppävirran seurakunnan keräystoimintaa pitäjän kouluilla askarreltiin keväisiä tervehdyksiä vanhuksille.

Näitä kortteja on nyt toimitettu hoivakotien asukkaille. Kortit otettiin ilahtuneina vastaan.

Yhteisvastuukeräyksen kampanja-aika päättyy huhtikuun lopussa, mutta itse keräys kestää koko vuoden. Lisätietoa keräyksestä ja ohjeita osallistumiseen yhteisvastuu.fi sekä omien nettisivujemme kautta. Omilla sivuillamme on myös suoramaksulinkki, jota voit käyttää.