Uutiset

Tällä sivulla kerromme seurakunnan toimintaan liittyviä uutisia: henkilömuutoksia, tiloihin liittyviä uudistuksia ja muuta, mikä ansaitsee tulla uutisoiduksi.

Uudet sivut - uusi ilme

1.2.2020 06.00

Tervetuloa uusille nettisivuillemme, pyrimme näiden avulla palvelemaan sinua jatkossakin niin hyvin kuin mahdollista.

Seurakuntamme uusi vuosi alkaa internet-sivujen uudistuksella. Olemme nyt siirtyneet Lukkari-sivustoon, jossa jo melkoinen osa seurakuntia on. Ev.-lut. seurakuntien sivut ovat jatkossa yhdenmukaisia, mutta eivät persoonattoman samanlaisia. Uusi ulkoasu helpottaa kävijöitä löytämään eri seurakuntien sivuilta tietoja, koska ne ovat samanlaisella formaatilla tehtyjä.

Näillä sivuilla esittelemme toimintaamme, joka jatkuu entisellä tavalla. Tosin aina jotakin pientä ja suurempaakin uudistusta on mukana.

Entisellään on kirkko, joka seisoo jykevästä keskellä kirkonkylää. Sinne ovat kaikki edelleen tervetulleita. Entisellään on myös sanoma, jota siellä julistetaan.

Etusivun vasemmasta reunasta löydät pikalinkit lähiaikojen tapahtumalistaukseen sekä nettiradioon.

Uusia asioita kerromme tässä uutissivulla aina niiden tullessa ajankohtaiseksi.