Uutiset

Tällä sivulla kerromme seurakunnan toimintaan liittyviä uutisia: henkilömuutoksia, tiloihin liittyviä uudistuksia ja muuta, mikä ansaitsee tulla uutisoiduksi.

Kesäkanttorit ja kesäpappi aloittivat pestinsä

Leppävirran seurakunnassa on tänä kesänä 2 kesäkanttoria, jotka vuorottelevat ja yksi kesäpappi.

Kesäkanttorina aloitti tuttu Venla Korhonen, joka jatkaa myöhemmin elokuun ajan. Kesäkuun 10. päivästä eteenpäin heinäkuun loppuun tehtävää hoitaa Valtteri Tuomikoski, joka saattaa olla jollekin tuttu kirkollisista toimituksista, joissa hän on käynyt tekemässä sijaisuuksia talven aikana.

Kesäpappina aloittu juuri Tuire Huovinen-Westerlund, jonka työpesti kestää heinäkuun loppuun. Hän toimittaa messuja ja kirkollisia toimituksia sekä mm. laitoshartauksia.

18.6.2024 08.38