Kesäkonsertti

Ihmisiä veneessä, airot pystysuoraan ylöspäin

Leppävirran kirkko

WeneWiol -kuorokonsertti

Kirkkovenekuoro Wene-WiOL soutaa ja konsertoi kesällä 2022 Savon järvimaisemissa!

Wene-WiOLin jokakesäinen kuorokiertue nähdään heinäkuussa 2022 Kuopiossa, Vehmersalmella ja Leppävirralla. Tänä vuonna jo 36. vuottaan soutava kuoro liikkuu konserttipaikalta toiselle kirkkoveneillä soutaen ja yöpyy telttaillen luonnossa.

Samassa veneessä -kiertueen konsertit kokoavat yhteen kuoromusiikkia, jotka eri tavoin juhlistavat yhteistä ihmisyyttä eroista huolimatta, siis samassa veneessä olemista. Konserttien ohjelmisto esittelee tänä vuonna erityisesti naissäveltäjien musiikkia, minkä lisäksi mukana on Suomessa harvemmin kuultuja laulukieliä, kuten romani ja afrikaans. Kuoroa johtavat Erkki Nurmi ja Riku Laurikka.

Konsertit:

Su 24.7. klo 18 Kuopion tuomiokirkko
Ti 26.7. klo 18 Vehmersalmen kirkko

la 30.7. klo 18 Leppävirran kirkko

Konsertteihin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5 euroa. Tervetuloa!

• Musiikki Musiikki