Valo voittaa! -pääsiäiskonsertti

ma 18.4. klo 15.00
Konserttijuliste, Annastiina ja Pertti Tahkola. Taustalla narsisseja

Annastiina Tahkola, mezzosopraano ja Pertti Tahkola, urut/piano

Valo voittaa!
Pääsiäiskonsertti kirkossa Annastiina Tahkola, mezzosopraano ja Pertti Tahkola urut/piano. Ohjelma 10 €.


Toisena Pääsiäispäivänä Annastiina ja Pertti Tahkola esiintyvät Leppävirra kirkossa Valo voittaa- pääsiäiskonsertissa.
Konsertti koostuu pääasiassa O. Merikannon ja J. Sibeliuksen tunnetuista sävelmistä, mutta mukana on myös G. F. Händelin ja J.S.Bachin musiikkia sekä Pertti Tahkolan urkuimprovisaatioita.

Savonia AMK:n vs. laulutaiteen lehtorina ja Sibelius-Akatemian laulutaiteen tuntiopettajana työskentelevä Mezzosopraano Annastiina Tahkola on tehnyt vuosien saatossa merkittävää työtä laulutaiteen eteen säännöllisesti esiintyen ja opettaen. Suuren yleisön tietoisuuteen Annastiina Tahkola nousi voitettuaan ensimmäisen kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun vuonna 2007. Hän sai samana vuonna Heinäveden kulttuuripalkinnon. Tahkolan laaja ohjelmisto ulottuu vanhasta musiikista aina nykymusiikin kantaesityksiin saakka.

Jyväskylän seurakunnan A-kanttorin virassa työskentelevä Pertti Tahkola on toiminut yli 20 vuotta kirkkomuusikon tehtävissä. Päätyönsä ohessa Tahkola on konsertoinut niin laulajana, urkurina kun kuoronjohtajana. Lisäksi hän on toiminut eri kuorojen äänenkäytön kouluttajana, hiippakuntakouluttajana sekä Itä-Suomen Yliopistossa teologian kouluttajana. Heinäveden musiikkipäivien taiteellisena johtajana hän toimi vuosina 2007-2010.

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä