Urkukonsertti

Urkuri Giampaolo di Rosa
Leppävirran kirkko

Italialainen urkuri Giampaolo Di Rosa konsertoi Leppävirran kirkossa su 19.9.2021 klo 18. Ohjelma 10 €.

Pianisti, urkuri, cembalisti ja säveltäjä Giampaolo di Rosa konsertoi Leppävirran kirkossa.  Giampaolo di Rosan ohjelmisto on laaja sisältäen huiman määrän sävellyksiä urkumusiikin varhaisista ajoista aina tähän päivään saakka. Hän on esittänyt kokonaistuotannot Girolamo Frescobaldilta, Jan Pieterszoon Sweelinckilta, Johann Sebastian Bachilta, César Franckilta, Franz Lisztilta ja Olivier Messiaenilta. Giampaolo di Rosa sijoittaa usein myös ohjelmiinsa runsaasti sovituksiaan ja improvisaatioitaan. Leppävirran konsertin ohjelmassa on Messiaenia, Lisztiä sekä di Rosan omaa tuotantoa.

Giampaolo di Rosa nauttii kansainvälistä maineitta ja matkustaa antaen konsertteja ja mestarikursseja Euroopassa, Venäjällä, USAssa, Latinalaisessa Amerikassa, Lähi-idässä, Hong-Kongissa, Macaossa Singaporessa ja Australiassa.