2. leiri

Opetuspäivä 28.11. klo 15-18 Leppävirran kirkko

Riparipamaus 19.11. klo 18 Leppäkertun koululla.

Su 7.2. messu ja sen jälkeen urkutunti. Rippikoululaisille varattu paikat kirkkopuiston puoleiselta parvelta.

Kynttiläkirkko (13.1.2021) on siirretty maaliskuulle ke 24.3.

Vanhempainilta ke 26.5. klo 18 Vanhassa pappilassa

Kesän 2. leiri järjestetään Harjulassa 16.-22.7. ja konfirmaatio su 25.7. klo 10.

Leirin varustelista löytyy tästä

Rippikoulukortti

Seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi leiriläinen saa oman rippikoulukortin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksista. Kortista tulee pitää hyvä huoli, koska siihen kertyviä käyntejä ei kirjata muualle.

Rippikoulukortti on passi leirille, kannattaa täyttää sitä ahkerasti jo syksystä alkaen. Näin keväällä ei tule kiire saada korttia täyteen ennen viimeistä palautuspäivää.

Savuttomuus ja päihteettömyys

Kaikki leirimme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Mikäli poltat tupakkaa tai sähkötupakkaa tai käytät nuuskaa, mieti huoltajiesi kanssa, miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan.

Leirit ovat myös päihteettömiä. Eli alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö leirin aikana on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa yhteydenotto kotiin ja leirin joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Kännykät

Leirillämme kännykät ovat käytössä vain rajoitetusti.  Kännykät kerätään talteen leirin alussa ja päivän aikana on pari keskitettyä aikaa, jolloin kännykkänsä saa kätyttöön. Yön ajan kännykät lepäävät omassa rauhassaan. Näin rauhoitamme oppimistilanteet ja yöunet paremmin.

Samalla voi opetella, mitä on olla ilman kännykkää.

Tossuja puulattialla