Leiri 1,  28.6.-4.7. ja konfirmaatio su 11.7.

Kesän 1. leiri järjestetään Harjulassa 28.6.-4.7.

Leiri päättyy konfirmaatioharjoituksiin Leppävirran kirkossa, johon nuoret tuodaan Harjulasta yhteiskuljetuksella. Nuoret voi siiten hakea kotiin kirkosta n. 16.30.

Konfirmaatio on Leppävirran kirkossa su 11.7. klo 10

Leirikirjeen löydät tästä.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Vanhempainilta Vanhassa pappilassa 19.5. klo 18.

Menneet tapahtumat

Opetuspäivä 28.11. klo 15-18 Leppävirran kirkko

Riparipamaus 19.11. klo 18 Leppäkertun koululla.

Urkutunti 14.2. klo 9 kirkossa

Kynttiläkirkko on siirretty maaliskuulle ke 24.3. klo 18

Opetuspäivä 11.4.

Rippikoulukortti

Seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi leiriläinen saa oman rippikoulukortin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksista. Kortista tulee pitää hyvä huoli, koska siihen kertyviä käyntejä ei kirjata muualle.

Rippikoulukortti on passi leirille, kannattaa täyttää sitä ahkerasti jo syksystä alkaen. Näin keväällä ei tule kiire saada korttia täyteen ennen viimeistä palautuspäivää.

Savuttomuus ja päihteettömyys

Kaikki leirimme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Mikäli poltat tupakkaa tai sähkötupakkaa tai käytät nuuskaa, mieti huoltajiesi kanssa, miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan.

Leirit ovat myös päihteettömiä. Eli alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö leirin aikana on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa yhteydenotto kotiin ja leirin joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Nuoria käsikädessä isossa ryhmässä