Rippikoululaisia istumassa vieritysten lattialla, virsikirjat käsissään. Hartaushetki.

Tietoa järjestöleireille osallistuville

Suuri Ihme -rippikoulusuunnitelman mukaisesti järjestöleirille osallistuva suorittaa jumalanpalvelus-, teemapäivä- ja nuorisotyön jakson omassa kotiseurakunnassaan. Järjestöleiriläiset osallistuvat oman seurakunnan 3.ryhmän mukana yhteisiin tilaisuuksiin, joiden aikataulut löytyvät järjestörippikoululaisten kirjeestä tästä.

Isosmessu su 11.4. klo 10 kirkossa. Tapaamme klo 9.45 museon puoleisella sivuovella.

Istumme yläkerrassa parvella, 3.ryhmän kanssa. Rippikoulukortit annetaan tullessa Sannalle. Messun jälkeen saat tehtävävihkon ja palautusohjeet. Aiottu diakonian opiskelupäivä muuttui koronarajoitusten tähden etäopiskeluksi tehtävävihkon kera.

Tehtäviin vastaaminen sähköisessä linkissä

Testaamme sähköisesti vastattavaa tehtävälomakkeen käyttöä ja järjestöleiriläiset voivat halutessaan vastata tehtävävihkon kysymyksiin tästä linkistä.