Nuoret pelaamassa ulkona nurmikolla

Rippikoulu 2019-2020

Kesällä 2020 on kolme leiriä:

1. leiri 1.-8..6. (konfirmaatio 14.6.) Leirikirje löytyy tästä.
2. leiri 22.-29.6. (konfirmaatio 5.7.) Leirikirje löytyy tästä.
3. leiri 30.6-7.7. (konfirmaatio 12.7.) Leirikirje löytyy tästä.

Leirien yhteinen messu, jonka yhteydessä on infotilanne ja urkutunti, on 26.4. Tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

♦ KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS RIPPIKOULUN KOKOONTUMISIIN

Kirkko noudattaa valtioneuvoston 16.3. päättämiä uusia rajoituksia. Tämä tarkoittaa, että kaikki toiminta on toistaiseksi tauolla.  Eli rippikoulukorttiin merkintöjen hakeminen ei toistaiseksi onnistu.

Leiriryhmien vetäjät ovat rippikoululaiseen ja huoltajiin yhteydessä maalis-huhtikuun aikana.  Seuraamme tiiviisti epidemiatilannetta ja informoimme tarvittaessa huoltajia mahdollisista muutoksista.

Tällä sivulla löydät ajantasaiset tilannetiedotteet. Pyrimme ripeästi päivittämään muuttuvia tilannetiedotuksia.

Rippikoulu jakaantuu useampaan jaksoon:

- Teemapäiviin: Riparimessu, Riparikonsertti, opiskelupäivät
- Jumalanpalvelus- ja nuorisotoiminnan jaksoon
- Intensiivijaksoon: leirijakso
- Konfirmaatioon

Huoltajia kutsutaan mukaan eri tilaisuuksiin sekä vanhempainiltaan keväällä.

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS RIPPIKOULUN KOKOONTUMISIIN

Seuraa tilannetta muiden tilaisuuksien osalta AJANKOHTAISTA -palstalta, Soisalon seudussa Seurakunnassa tapahtuuu -ilmoituksia sekä seurakunnan ilmoitustauluja.

Letunpaistoa nuotiolla

Tietoa leirimaksusta

Kesäleiri yht. 70€:
sisältää elintarvikemaksun 8,75€/ pv. Leirillä tarjotaan päivittäin aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Majoitus, oppimateriaali ja opetus ovat sinulle ilmaisia.

Kirkkoon kuulumattomat ja ulkopaikkakuntalaiset:
Välittömien kustannusten mukainen täysihoitokorvaus 350€.

Leirimaksuvapautuksesta
Mikäli Leppävirran seurakunnassa kirjoilla olevan nuoren molemmat huoltajat ovat työttömiä, 70 €:n leirimaksusta saa vapautuksen anomuksen ja todistetun työttömyyden perusteella.

Leirilasku
Leirilasku lähetetään alkukevään aikana tai jaetaan viimeistään vanhempainillassa.