Nuoret pelaamassa ulkona nurmikolla

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Mikäli et vielä ole ilmoittautunut, ota pikimmiten yhteys rippikouluvastaavaan p.040 5122460. Sinut sijoitetaan sille leirille, jolla on tilaa.

Leirin voit käydä, vaikka et olisikaan kirkon jäsen. Jos haluat tulla konfirmoiduksi leirin päätteeksi, tarvitsee sinun liittyä kirkkoon. Se puolestaan edellyttää, että sinut on kastettu tai tullaan kastamaan ennen konfirmaatiota. Asiasta sovitaan vanhempiesi ja rippikouluvastaavan kanssa yhdessä.
Ennen leiriä leiriryhmät kokoontuvat useamman kerran.

Leppävirran seurakunta järjestää 2021 kolme leiriä Harjulan leirikeskusksessa:

1. leiri 28.6.-4.7. ja konfirmaatio su 11.7.

2. leiri 16.-22.7. ja konfirmaatio su 25.7.

3. leiri 25.-31.7. ja konfirmaatio su 8.8.

Rippikoulun infotiedotteen löydät tästä.

Ilmoittautumislomakkeen löydät tästä.

Kotikirje löytyy tästä

Lokakuussa tapaamme:

Tärkeä on Riparimessu 25.10. klo 14, johon kutsutaan myös huoltajat. Messun jälkeen saat kuulla, mihin leiriryhmään sinut on valittu ja saat myös muuta tietoa rippikouluun liittyen.

Marraskuussa tapaamme:

Riparipamaus 19.11. klo 18 Leppäkertun koululla.

Riparimessuun ja riparipamaukseen kokoontuvat myös muualla rippikoulunsa suorittavat.

Opetuspäivä 28.11. klo 15-18 Leppävirran kirkko

Rippikoulu jakaantuu useampaan jaksoon:

- Teemapäiviin: Riparimessu, Riparikonsertti, opiskelupäivät
- Jumalanpalvelus- ja nuorisotoiminnan jaksoon
- Intensiivijaksoon: leirijakso
- Konfirmaatioon

Huoltajia kutsutaan mukaan eri tilaisuuksiin sekä vanhempainiltaan keväällä.

Rippikoulukortti

Seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi leiriläinen saa oman rippikoulukortin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksista. Kortista tulee pitää hyvä huoli, koska siihen kertyviä käyntejä ei kirjata muualle.

Rippikoulukortti on passi leirille, kannattaa täyttää sitä ahkerasti jo syksystä alkaen. Näin keväällä ei tule kiire saada korttia täyteen ennen viimeistä palautuspäivää.

Savuttomuus ja päihteettömyys

Kaikki leirimme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Mikäli poltat tupakkaa tai sähkötupakkaa tai käytät nuuskaa, mieti huoltajiesi kanssa, miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan.

Leirit ovat myös päihteettömiä. Eli alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö leirin aikana on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa yhteydenotto kotiin ja leirin joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Letunpaistoa nuotiolla

Tietoa leirimaksusta

Kesäleiri yht. 70€:
sisältää elintarvikemaksun 8,75€/ pv. Leirillä tarjotaan päivittäin aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Majoitus, oppimateriaali ja opetus ovat sinulle ilmaisia.

Kirkkoon kuulumattomat ja ulkopaikkakuntalaiset:
Välittömien kustannusten mukainen täysihoitokorvaus 350€.

Leirimaksuvapautuksesta
Mikäli Leppävirran seurakunnassa kirjoilla olevan nuoren molemmat huoltajat ovat työttömiä, 70 €:n leirimaksusta saa vapautuksen anomuksen ja todistetun työttömyyden perusteella.

Maksuvapautusanomus toimitetaan talouspäällikkö Tiina Pehkoselle kirkkoherranvirastoon 31.3.2021 mennessä työttömyystodistuksen ja/tai muun liitteen kera.

Leirilasku
Leirilasku lähetetään alkukevään aikana tai jaetaan viimeistään vanhempainillassa.