Nuoret pelaamassa ulkona nurmikolla

RIPPIKOULUTIEDOTE

Kiitos siitä, että olette yhdessä kanssamme mukautuneet muuttuneeseen tilanteeseen. Nyt otetaan varovaisia askeleita kohti avoimempaa kanssakäymistä muidenkin kuin perheenjäsenten kanssa. Toivon mukaan tämä suunta jatkuu turvallisesti ja turvallisena.

Pyrimme toteuttamaan leirit mahdollisimman turvallisissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa erilaisia muutoksia leirin käytännöntilanteisiin, niistä enemmän leirivarustekirjeen yhteydessä leirien lähestyessä.

Piispainkokous on ke 15.4. päättänyt, että nykyisessä poikkeusoloissa kesän 2020 rippikoululeirien lähiopetusta eli etukäteistapaamisia sekä itse leirejä siirretään myöhemmäksi sekä käytetään etäopetusta tukitoimena.

Tämän päätöksen perusteella rippikoulujen toteutuminen alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ei toteudu. Uudet leiriajankohdat sijoittuvat kesälomakauden lopulle.

• 1. Leiri: 23. – 28.7., konfirmaatio la 5.9. klo 14 kirkossa
     (Kirsti Tapanainen ja Sari Tawast)

Löydät leirikirjeen tästä. ja pdf-muodossa tästä

• 2. Leiri: 29.7. – 3.8. ja konfirmaatio su 6.9. klo 10 kirkossa
    (Antti Viisteensaari ja Mirja Hölttä-Nissinen)

• 3. Leiri: 4. – 9.8. ja konfirmaatio su 6.9. klo 14 kirkossa
    (Sanna Ryytty ja Tero Huvi)

Leirijakson lisäksi rippikoululaiset ovat saaneet ennakkotehtäviä, jotka palautetaan tehtävien mukana tulevan ohjeen mukaisesti suljetussa kirjekuoressa oman leiripapin nimellä ti 30.6. mennessä kirkkoherranvirastoon. Mukaan liitetään huoltajien täyttämä ja allekirjoittama osallistujakortti.

Rippikoulukortin merkinnöistä
Monilta puuttuu vielä merkintöjä. Niitä voi jälleen hakea messuista 1.6. alkaen joka sunnuntai klo 10 kirkosta, jossa myös ohjeistus käsihygieniasta sekä istumaetäisyyksistä.

Seuraamme tiiviisti epidemiatilannetta ja informoimme tarvittaessa huoltajia mahdollisista muutoksista.

Kotikirjeet ovat luettavissa tällä sivustolla.

Rippikoululeiriä odotellen ja ystävällisin terveisin

Sanna & rippikoulutiimi eli Antti ja Kirsti, Tero, Mirja ja Sari, Satu-kanttori, Pia- ja Mira –diakonit

♦ KORONAVIRUKSEN VAIKUTUS RIPPIKOULUN KOKOONTUMISIIN:

Seuraamme tiiviisti epidemiatilannetta, toimimme hallituksen ja sen myötä piispainkokouksen ohjeistusten mukaisesti. Informoimme tarvittaessa huoltajia mahdollisista muutoksista.

Tällä sivulla löydät ajantasaiset tilannetiedotteet. Pyrimme ripeästi päivittämään muuttuvia tilannetiedotuksia.

Rippikoulu jakaantuu useampaan jaksoon:

- Teemapäiviin: Riparimessu, Riparikonsertti, opiskelupäivät
- Jumalanpalvelus- ja nuorisotoiminnan jaksoon
- Intensiivijaksoon: leirijakso
- Konfirmaatioon

Huoltajia kutsutaan mukaan eri tilaisuuksiin sekä vanhempainiltaan keväällä.

Tässä rippikoulun kotikirjeitä ja palautettavia asiakirjoja

alkaa uusimmasta:

Kotikirje 2-2020 löytyy tästä

Kotikirje 2-2020 järjestöleiriläisille löytyy tästä

Kotikirje 1-2020 löytyy tästä

1. Leirin varustelista löytyy tästä ja pdf-versio tästä

Kotikirje 1-2020 järjestöleiriläisille löytyy tästä

Riparin ulkoläksyt löytyy tästä

Palautettavat asiakirjat, etukäteistehtävät

Osallistujakortti löytyy tästä, palautus ti 30.6. suljetussa kirjekuoressa leiripapin nimellä kirkkoherranvirastoon

Etukäteistehtävien palautus ti 30.6. mennessä

Letunpaistoa nuotiolla

Tietoa leirimaksusta

Kesäleiri yht. 70€:
sisältää elintarvikemaksun 8,75€/ pv. Leirillä tarjotaan päivittäin aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Majoitus, oppimateriaali ja opetus ovat sinulle ilmaisia.

Kirkkoon kuulumattomat ja ulkopaikkakuntalaiset:
Välittömien kustannusten mukainen täysihoitokorvaus 350€.

Leirimaksuvapautuksesta
Mikäli Leppävirran seurakunnassa kirjoilla olevan nuoren molemmat huoltajat ovat työttömiä, 70 €:n leirimaksusta saa vapautuksen anomuksen ja todistetun työttömyyden perusteella.

Leirilasku
Leirilasku lähetetään alkukevään aikana tai jaetaan viimeistään vanhempainillassa.