Nuoria jonkinlaisessa jonomuodostelmassa, ehkä pelaamassa jotain peliä

Kesän 3. leiri: 23.-29.7. ja konfirmaatio la 30.7.

Leiri järjestetään Harjulassa. Vetäjinä nuorisotyönohjaaja Mirkku (0407580485) ja leiripappina Sanna (0405122460)

Ensimmäisen leirikirjeen (jaettu Riparimessussa 7.11.2021) pääset lukemaan täältä.

Toisen leirikirjeen eli Riparitiedotteen kevät 2022 pääset lukemaan tästä.

Tärkeitä päiviä

1. Urkutunti ja opetuspäivä su 30.1. klo 9 alkaen kirkossa, työskentely jatkuu messun jälkeen.

2. Kynttiläkirkko ke 23.2. klo 18 kirkossa. Ole paikalla viimeistään klo 17.45.

3. Kauneimmat Joululaulut korvaava laulutilaisuus järjestetään myöhemmin keväällä. Tilaisuus on heille, joilta puuttuu merkintä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuteen osallistumisesta. Ilmoitamme päivämäärän erikseen.

4. Huoltajien tapaaminen ke 18.5. klo 18 Vanhassa pappilassa.

5.Leiri-info ja messu su 22.5. kirkossa klo 10. Ole paikalla viimeistään klo 9.45.

Rippikoulukortti

Seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi leiriläinen saa oman rippikoulukortin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksista. Kortista tulee pitää hyvä huoli, koska siihen kertyviä käyntejä ei kirjata muualle.

Rippikoulukortti on passi leirille, kannattaa täyttää sitä ahkerasti jo syksystä alkaen. Näin keväällä ei tule kiire saada korttia täyteen ennen viimeistä palautuspäivää.

Tästä voit avata ohjeen rippikoulukortin täyttöön ja käyttöön.

Savuttomuus ja päihteettömyys

Kaikki leirimme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Mikäli poltat tupakkaa tai sähkötupakkaa tai käytät nuuskaa, mieti huoltajiesi kanssa, miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan.

Leirit ovat myös päihteettömiä. Eli alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö leirin aikana on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa yhteydenotto kotiin ja leirin joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Kännykät

Leirillämme kännykät ovat käytössä vain rajoitetusti.  Kännykät kerätään talteen leirin alussa ja päivän aikana on pari keskitettyä aikaa, jolloin kännykkänsä saa käyttöön. Yön ajan kännykät lepäävät omassa rauhassaan. Näin rauhoitamme oppimistilanteet ja yöunet paremmin.

Samalla voi opetella, mitä on olla ilman kännykkää.

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia