Nuoria seisomassa ringissä kasvot keskustaan päin ja kädet ylhäällä, silmät kiinni

Järjestöleiriläiset

Ne, jotka suorittavat rippikoulun jonkin kristillisen herätysliikkeen tai järjestön leirillä, käyvät seurakuntaan tutustumisjakson, aloitusjakson, omassa seurakunnassaan ja ilmoittautuvat siis myös omaan seurakuntaan.

Järjestöleiriläiset osallistuvat 3.rippikouluryhmän ohjelmaan sovitusti. Seuraa tätä palstaa, sillä päivitämme tätä aina uusien tietojen /tiedotteiden myötä.

Ensimmäisen tiedotteen pääset lukemaan tästä.

Tärkeitä päiviä

1. Ensimmäinen opetuspäivä la 27.11. klo 15-16.30 kirkossa. Ole paikalla klo 14.45 nimenhuutoa varten.
Tässä kokoontumisessa saat rippikoulukortin!

2. Urkutunti ja opetuspäivä su 30.1. klo 9 alkaen kirkossa, työskentely jatkuu messun jälkeen.

Lisää tärkeitä päivämääriä tulee näiden päivien jälkeen.

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia