Nuoria seisomassa ringissä kasvot keskustaan päin ja kädet ylhäällä, silmät kiinni

Järjestöleiriläiset

Ne, jotka suorittavat rippikoulun jonkin kristillisen herätysliikkeen tai järjestön leirillä, käyvät seurakuntaan tutustumisjakson, aloitusjakson, omassa seurakunnassaan ja ilmoittautuvat siis myös omaan seurakuntaan.

Järjestöleiriläiset osallistuvat 3.rippikouluryhmän ohjelmaan sovitusti. Seuraa tätä palstaa, sillä päivitämme tätä aina uusien tietojen /tiedotteiden myötä.

Ensimmäisen tiedotteen pääset lukemaan tästä.

Tärkeitä päiviä

1. Urkutunti ja opetuspäivä su 30.1. klo 9 alkaen kirkossa, työskentely jatkuu messun jälkeen.

2. Kynttiläkirkko ke 23.2. klo 18 kirkossa. Ole paikalla viimeistään klo 17.45.

3. Kauneimmat Joululaulut korvaava laulutilaisuus järjestetään myöhemmin keväällä. Tilaisuus on heille, joilta puuttuu merkintä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuteen osallistumisesta. Ilmoitamme päivämäärän erikseen.

4. Leiri-info ja messu su 22.5. kirkossa klo 10. Ole paikalla viimeistään klo 9.45.

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia