3. leiri Harjulassa 25.-31.7. ja konfirmaatio su 1.8. klo 10

Ensimmäisen riparikirjeen löydät tästä.

Seuraa riparikirjeen kokoontumisten aikataulua sekä riparikortissa olevia päivämääriä.

Osallistujakortti löytyy tästä

ja sen tulee olla palautettuna pe 11.6. mennessä kirkkoherranvirastolla suljetussa kuoressa Sannan nimellä sekä leiritunnuksella (3.leiri) varustettuna. Osallistujakortin saa tulostettua tältä sivulta linkistä tai kirkkoherranvirastolta paperiversiona.

Vanhempainillassa jaettiin leirin varustelista, kummikirje sekä riparin ulkoläksymoniste.

- Leirin varustelista löytyy tästä

- Kummikirje löytyy tästä

- Ulkoläksymoniste jaetaan leirillä

Vanhempinillasta poissaolleille lähetetään jaettu materiaali email-postissa.

Tapaamisiin Harjulassa su 25.7. klo 9!

Rippikoulukortti

Seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi leiriläinen saa oman rippikoulukortin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksista. Kortista tulee pitää hyvä huoli, koska siihen kertyviä käyntejä ei kirjata muualle.

Rippikoulukortti on passi leirille, kannattaa täyttää sitä ahkerasti jo syksystä alkaen. Näin keväällä ei tule kiire saada korttia täyteen ennen viimeistä palautuspäivää.

Savuttomuus ja päihteettömyys

Kaikki leirimme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Mikäli poltat tupakkaa tai sähkötupakkaa tai käytät nuuskaa, mieti huoltajiesi kanssa, miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan.

Leirit ovat myös päihteettömiä. Eli alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö leirin aikana on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa yhteydenotto kotiin ja leirin joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Nuoria uimassa järvessä