3. leiri Harjulassa 25.-31.7. ja konfirmaatio 8.8. klo 10

Ensimmäisen riparikirjeen löydät tästä.

Seuraa riparikirjeen kokoontumisten aikataulua sekä riparikortissa olevia päivämääriä.

Kokoonnumme seuraavasti:

Su 11.4. klo 10 - Isosmessu ja - diakonian opiskelupäivä
- tule kirkkoon klo 9.45
- ruokailu klo 11.30 Vanha pappila,
- opiskelupäivä päättyy klo 16

Huoltajien tapaaminen ke 2.6. klo 18 Vanha pappila

Jos et pääse osallistumaan johonkin tapaamiseen, ilmoita poissaolostasi ja sovi korvaavuudesta leiripappisi kanssa.

Rippikoulukortti

Seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi leiriläinen saa oman rippikoulukortin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksista. Kortista tulee pitää hyvä huoli, koska siihen kertyviä käyntejä ei kirjata muualle.

Rippikoulukortti on passi leirille, kannattaa täyttää sitä ahkerasti jo syksystä alkaen. Näin keväällä ei tule kiire saada korttia täyteen ennen viimeistä palautuspäivää.

Savuttomuus ja päihteettömyys

Kaikki leirimme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Mikäli poltat tupakkaa tai sähkötupakkaa tai käytät nuuskaa, mieti huoltajiesi kanssa, miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan.

Leirit ovat myös päihteettömiä. Eli alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö leirin aikana on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa yhteydenotto kotiin ja leirin joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Nuoria uimassa järvessä