3. leiri Harjulassa 25.-31.7. ja konfirmaatio su 1.8. klo 10. HUOM! Muuttunut ajankohta!

Kesätervehdys teille 3.riparin huoltajat,

leiriaikamme on kohta käsillä, mukavaa! Toivottavasti teidän kesä on sujunut mukavasti ja olette voineet viettää sitä terveenä :) Tässä vielä viimeisiä tiedotuksia  teille huoltajille. Tämä tiedote on sama kuin e-postina lähetetty tiedote.

Viestin lopussa löytyy leirimme varusteluettelo. Varusteluettelon nuoret ovat saaneet jo kesän alussa whatsup- viestinä, hyvä kuitenkin on tarkistaa nuorelta, että se on tullut ja noteerattu, hyvä vielä yhdessä sitä lueka. Leiriryhmämme linkistä löytyy myös kaikki tarpeelliset tiedotteet / monisteet. Jos jotain sieltä puuttuu, niin infotkaa minua niin lisään sinne puuttuvat.

Olettehan huomioineet, että konfirmaatiomme on su 1.8. klo 10 kirkossa. Kummien ja muun juhlaväen toivotaan olevan paikalla viimeistään klo 9.45, rippikoululaiset saapuvat paikalle jo klo 8.30. Kummit saavat kummilapsensa siunaamiseen ohjeistuksen messu kuluessa.

Jotta messumme olisi koronaturvallinen, noudatamme ruokakuntien välistä 2m turvaväliä, hyvää käsi- sekä yskimis-/aivastamishygieniaa sekä käytämme maskia niin messussa kuin koko sen ajan, jonka olemme yhdessä kirkossa. Jokainen perheväki huolehtii oman perheväen maskeista ja infoaa juhlavieraitaan. Mikäli maski unohtuu kotiin niin kirkossa löytyy varamaskeja. Kokoontumisrajoitusta ei tällä hetkellä ole. Linkkinä thl-ohjeistus Muuntunut koronavirus tarttuu herkemmin – pidä yli kahden metrin turvaväli - Tiedote - THLLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Teille huoltajillekin on pieni riparitehtävä - laatia lyhyt kirje omalle nuorelle

• Perhe on nuoren elämässä syli. Nuoret ovat kiinnostuneita erityisesti heitä koskevista vanhempiensa ajatuksista. Koska rippikoulussa puhumme ihmissuhteista ja perheestä, pyydän aihepiirin käsittelyä varten, että te huoltajat voisitte hetken käyttää aikaa kirjeen kirjoittamiseen omalle nuorelle, otsikolla ”15 vuotta yhdessä kanssasi”. Eli kuinka nuoren 15 vuotta on sujunut ja mitä toivoisitte hänelle tulevaisuudessa.

• Kirjeen ei tarvitse olla pitkä. Huoltajien kirjeet jaetaan nuorille rippikoululeirillä aihepiirin käsittelyn yhteydessä. Pyydän toimittamaan kirjeen suljetussa kirjekuoressa ja nuoren nimellä sekä leiritunnuksella varustettuna kirkkoherranvirastolle to 22.7. mennessä tai leirille nuoren mukana.

Leirimme alkaa su 25.7. klo 9 lipunnostolla ja päättyy la 31.7. klo 17 mennessä kirkossa. Tulemme Harjulasta kirkkoon yhteiskuljetuksella konfirmaatioharjoituksiin, jotka siis päättyvät klo 17 mennessä, jolloin nuoret ovat valmiita kotiin haettavaksi.
Kesän aikana ilmeni sähköpostissani ongelmia, bittitaivaalle hävisi ainakin yhden viestini vastaanottajan vastaus. Jos vastaat tähän viestiini eikä siihen kuulu kuittaustani niin laita vastauksesi whatsapp- / tekstiviestinä puhelimeeni p. 0405122460.

Osallistujakortti löytyy tästä

- se, jolta on vielä palauttamatta osallistujakortti, tulee se palauttaa mitä pikimmiten kirkkoherranvirastolla suljetussa kuoressa Sannan nimellä sekä leiritunnuksella (3.leiri) varustettuna. Osallistujakortin saa tulostettua tältä sivulta linkistä tai kirkkoherranvirastolta paperiversiona.

- Leirin varustelista löytyy tästä

- Kummikirje löytyy tästä

Tapaamisiin Harjulassa su 25.7. klo 9!

Rippikoulukortti

Seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi leiriläinen saa oman rippikoulukortin, johon kerätään merkintöjä eri tilaisuuksista. Kortista tulee pitää hyvä huoli, koska siihen kertyviä käyntejä ei kirjata muualle.

Rippikoulukortti on passi leirille, kannattaa täyttää sitä ahkerasti jo syksystä alkaen. Näin keväällä ei tule kiire saada korttia täyteen ennen viimeistä palautuspäivää.

Savuttomuus ja päihteettömyys

Kaikki leirimme ovat savuttomia ja päihteettömiä. Mikäli poltat tupakkaa tai sähkötupakkaa tai käytät nuuskaa, mieti huoltajiesi kanssa, miten selviydyt parhaiten ilman tupakkaa koko leirin ajan.

Leirit ovat myös päihteettömiä. Eli alkoholin ja huumaavien aineiden käyttö leirin aikana on kielletty. Kiellon rikkomisesta seuraa yhteydenotto kotiin ja leirin joutuu mahdollisesti keskeyttämään.

Kännykät

Leirillämme kännykät ovat käytössä vain rajoitetusti.  Kännykät kerätään talteen leirin alussa ja päivän aikana on pari keskitettyä aikaa, jolloin kännykkänsä saa kätyttöön. Yön ajan kännykät lepäävät omassa rauhassaan. Näin rauhoitamme oppimistilanteet ja yöunet paremmin.

Samalla voi opetella, mitä on olla ilman kännykkää.

Nuoria uimassa järvessä