Lisätietoja:

Musiikkileikkikerhon ryhmäkoko vähintään 7 lasta + huoltajat, jotta kerho voi aloittaa.
Kerhon alkamisesta tiedotetaan alkusyksystä.

Tiedustelut:
Kanttori Eliisa Hiltunen
p. 040 675 3223

eliisa.hiltunen@evl.fi

Henkilötietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679) sekä tietosuojalakia (2018/1050). Leppävirran seurakunta toimii rekisterinpitäjänä asiakaspalvelumme edellyttämissä järjestelmissä. Hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on saatavissa kirkkoherranvirastosta.

Hakemus musiikkileikkikerhoon

Hakemus 0-3 -vuotiaiden musiikkileikkikerhoon