Nettiradio

Jumalanpalvelus Sinua varten joka pyhä!

Sunnuntain jumalanpalveluksia Leppävirran kirkossa voi kuunnella internetissä suoratoistona tietokoneella kilkkaamalla tästä.  Joissain tapauksissa virustorjuntaohjelma on estänyt tarvittavan sovelluksen yhteyden internetiin.

Voit kuunnella myös mobiililaitteella eli kännykällä, jolloin klikkaat tai kopioit osoitteeksi lpvsrk.radiotaajuus.fi:9025/lpvkirkko

Paina Play-nappia avataksesi nettikirkon:

Avaa tietokoneesi soitinohjelmistoon...

Mikäli nettiradio ei heti aukea, niin koeta hetken päästä uudelleen, linjat voivat olla ruuhkaiset.

Mikäli sinulta puuttuu virsikirja, löydät sen kätevästi sähköisenä osoitteessa: virsikirja.fi

Tervetuloa jumalanpalveluksiin!

Virret su 31.3. Helluntaina

Kanttorina Sauli Rissanen

Esirukous: Sanna Ryytty
Liturgia ja saarna: Kirsti Tapanainen

Tämän pyhän lahjakohteemme Hengen uudistus kirkossamme Kirkon paikallisseurakuntien piirissä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla.

Lahjoitusvaihtoehdot:
* Tekstiviestilllä (10€): Lähetä viesti "10E HU" numeroon 16588.
* MobilePayllä: lyhytnumero 27711.
* Maksukortilla: www.hengenuudistus.fi/lahjoita

* Verkkopankkissa: tili FI21 2047 1800 1225 24 / viite 20200 / Saaja: Hengen uudistus kirkossamme ry

Rahankeräyslupa

Luvan numero: RA/2018/820

Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat käytetään yhdistyksen harjoittamaan - koulutus- ja kurssitoimintaan - hengellisten yhteisöjen toimintaedellytysten luomiseen ja ylläpitoon - seurakuntatapahtumiin - lähetystyöhön ja diakonia-avustuksiin Venäjällä - yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen - radio- ja tv-ohjelmien valmistamisesta ja esittämisestä aiheutuviin kustannuksiin.

​Lupaan sisältyvät keräystilit:  FI21 20471800122524 (päätili)

Leppävirran kirkon alttaritaulun alaosa, Jeesus ja opetuslapset viimeisellä ehtoollisella