Nettiradio

Nettiradion kautta voit seurata suorana Leppävirran kirkosta siellä toimitettavia jumalanpalveluksia.

Linkki nettiradioon tietokoneella kuunnellessa aukeaa tästä.

Linkki nettiradioon mobiililaitteella kuunnellessa aukeaa tästä. (Tätä voi kokeilla myös tietokoneen kautta, jos toinen linkki ei tunnu toimivan hyvin)

Mikäli linkki ei heti aukea, odota hetki ja koeta uudelleen. Linjalla voi hetkittäin olla ruuhkaa, erityisesti juuri jumalanpalveluksen alkaessa.

Messu 9.5. Klo 10

Kirsti Tapanainen, Antti Viisteensaari, Satu Rissanen

Virret:

325:1,4
esirukouksen lomassa 919
221:1,10

Matti Hämäläinen laulaa messun aikana

Kolehti Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta
yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden Ystävät

RAHANKERÄYSLUPA: RA/2020/426

Lupa on voimassa 4.5.2020 alkaen toistaiseksi. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 16.4.2020. Kerätyt varat käytetään Kristillisen spiritualiteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Keräyksen tuotolla katetaan kristillisen spiritualiteetin vaalimisesta aiheutuvia kuluja (mm. henkilöstö-, majoitus- ja viestintäkustannuksia).

Kirkkosalin täyttö

Avin ja tuomiokapitulin ohjeiden mukaisesti kirkkosali on jaettu sektoreihin siten, että ristikkäiset käytävät jakavat permannon neljään sektoriin. Kussakin sektorissa voi olla enintään 50 henkilöä riittävin turvavälein.Pääovesta käydään kahteen takimmaiseen sektoriin. Pohjoisen puolen sivuovesta kuljetaan kirkkosalin vasemmanpuoleiseen
etusektoriin sekä vasemman puolen parvelle. Etelän puolen sivuovesta oikeanpuoleiseen etusektoriin ja oikean puolen parvelle.

Kirkkosaliin tullessa tulee käyttää maskia ja käsidesiä.

Leppävirran kirkon alttaritaulun alaosa, Jeesus ja opetuslapset viimeisellä ehtoollisella