Avoimet kesätyöpaikat nuorille

Leppävirran seurakunta tarjoaa nuorille kesätyöntekijöille työpaikkoja. Työtehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkausta sekä yleisiä puisto- ja puutarhatöitä. Hakijoiden on oltava iältään vähintään 16 vuotta. Odotamme reipasta asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Nuoret palkataan vähintään yhden kuukauden työsuhteeseen kesä-elokuun ajalle.
Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.
Lisätietona voi olla esim. aiempi työkokemus, ajokortti, auton käyttömahdollisuus jne.

Lisätietoja työstä antaa seurakuntapuutarhuri, vast. srk-mestari Pekka Etula.

Yhteystiedot                      Pekka Etula (pekka.etula@evl.fi ), 040 166 2217

Työaika                              1.6. – 31.8.2020
                                           kokopäivätyö, 38 h 45 min/vko